Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
June 14, 2024
|

PROVADA 2024 - De Vastgoedbeurs van Nederland!

De grootste vastgoedbeurs van Nederland: PROVADA!

11, 12 en 13 juni stonden wij op de grootste vastgoedbeurs van Nederland: PROVADA! Na het succes van ons optreden op de Mastersexpo in de RAI vorig jaar december, waren wij verheugd om ons opnieuw te presenteren met ons unieke concept.

PROVADA, bekend als de grootste vastgoedbeurs van Nederland, trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Op onze stand hebben wij ons unieke concept gepresenteerd, de nieuwste projecten laten zien en zijn we in gesprek gegaan met bezoekers en andere standhouders over onze visie. Ons product werd met veel enthousiasme ontvangen, daarnaast hebben wij ook veel gesprekken gehad over eventuele samenwerkingsverbanden. Deze nieuwe connecties zullen ons helpen om onze marktpositie verder te versterken en nieuwe groeimogelijkheden te verkennen.

Bent u niet op bij de Provada beurs aanwezig geweest? Geen paniek, einde van dit jaar staan wij net als vorig jaar op de Master Expo! Kom gerust langs om met ons in gesprek te gaan. Mocht u voor nu nog vragen hebben schroom niet op contact met ons op te nemen via: 023-2001227 of stuur een e-mail naar info@aviqueroyale.nl

Ander Nieuws